У травні Петросян вперше показав кохану на спільному фото \ Instagram Євген Петросян

Вчора, на честь свого 75-річчя, відомий гуморист Євген Петросян вперше поділився знімком з 6-місячним сином.

Читайте такожСмороду несумісні за способом життя: стало відомо, що Петросян живе окремо від своєї молодої дружиниОднак крім імені дитини і того, що його народила ніхто інший як його молода дружина Тетяна Брухунова артист не повідомив. Сама Тетяна вирішила задовольнити цікавість шанувальників і поділитися подробицями вагітності.

На своїй сторінці в Instagram 31-річна мама опублікувала знімок малюка і розповіла як приховала вагітність від публіки і подякувала всім, хто не акцентував увагу на змінах в її фігурі. 

Відео дня

"Я вдячна карантину. Ніхто і ніщо мене не відволікало від захоплюючого знайомства з новою людиною. Минулої весни я вирушила в найочікуванішу подорож, в якій у мене відповідальна роль, де відтепер і назавжди я - мама! 

P. S я вдячна всім, хто помітивши мої дуууже вільні сукні не подав вигляду і залишав в зоні комфорту... Це був не найпростіший для мене час, але, нескінченно щасливий!", - написала жінка.

instagram.com/bruhunova

Однак у шанувальників пари все ще залишалися питання, вони продовжували писати в коментарях. Так, дружина гумориста Тетяна у відповіді на питання про сурогатне материнство ясно дала зрозуміти, що це неправда.

"Не вірте всьому, що пишуть в газетах. Як правило, там 99% брехні. Я занадто молода, щоб користуватися тими послугами, про які ви говорите", - написала Брухунова.

Також все ж більшість підписників Тетяни привітали її з народженням сина і підтримали в рішенні тримати сокровенне в таємниці.

 Євген Петросян і Тетяна Брухунова 

  • Гуморист Євген Петросян і Тетяна Брухунова одружилися в грудні 2019 року.
  • До цього Петросян майже 32 роки був одружений на гумористці Олені Степаненко. Однак у листопаді 2018-го подружжя розлучилося. 
  • У травні 74-річний Петросян вперше показав 31-річну кохану на спільному фото.
  • А півроку тому у пари народився син, якого назвали Ваган.