Юлія Бакуменко розповіла про старшого сина співака / Скріншот Instagram

Дружина відомого українського співака та воїна ЗСУ Віталія Козловського -  Юлія Бакуменко - зізналася, що в її чоловіка є ще один син. У своєму Instagram вона показала хлопчика та розповіла про стосунки з ним.

На опублікованій Юлією світлині обкладинка журналу, на якій Козловський з хлопчиком Платоном. Журнал вийшов у 2015 році. Своїм підписом Бакуменко пояснила, що 9-річний Платон - це похресник артиста.

"Таку фотосесію зробили у 2015 з похресником Платоніком. А тепер він вже дорослий красень і малює динозаврів для нашого синочка", - написала дружина Козловського.

Відео дня
Скріншот Instagram

У підписі Юлія вказала, що на світлині він ще маленький, але зараз вже підріс, і часто проводить час з її сином Оскаром. Попри велику різницю у віці, хлопці товаришують між собою і, вочевидь, Платон часто доглядає за меншим хлопчиком. Зокрема, він малює динозаврів для Оскара і навчає його. 

Скріншот Instagram

Зазначимо, що Віталій Козловський декілька тижнів зізнався, що став батьком. Артист пояснив, чому вирішив назвати свого сина Оскаром. Однак сьогодні стало відомо, що співаку довелося покинути дружину та сина. Він назвав причини такого рішення.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський поділився, як освідчився дружині.

Вас також можуть зацікавити новини: