Віталій Козловський вперше став батьком / скріншот YouTube

Співак Віталій Козловський вперше став батьком та поділився світлиною свого новонародженого сина, якого назвав Оскаром. За словами артиста, це ім'я в перекладі означає "божественний".

"Нещодавно Україна отримала "Оскар", і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім'я означає "божественний", і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім'я", - поділився артист в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Також співак розповів, що у нього з дружиною Юлією Бакуменко були партнерські пологи. Козловський зізнається, що боявся йти на пологи, бо це могло вплинути на їхні подальші сексуальні стосунки.

"Юля наполягала, я скажу, і це буде меседжем всім чоловікам, які вагаються, чи бути на пологах. Я сьогодні безмірно кохаю дружину, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти і прошу вибачити, що був десь егоїстичним. Пишаюся своєю дружиною, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Мені важливо було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес", - каже співак.

Віталій Козловський з дружиною і сином / скріншот YouTube

Козловський додав, що після народження сина відчув себе найщасливішою людиною. У цей момент він навіть заплакав.

"Я зрозумів, що найщасливіша людина у світі, тому що маю змогу бути живим, здоровим та відчути нове життя. Це велике чудо, щастя. Я зараз живу цим - простими речами. Я раніше жив сценою - була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком", - підсумував артист.

Нагадаємо, Козловський після весілля засвітився в компанії своєї колишньої.

Вас також можуть зацікавити новини: