У ніч на 1 лютого доньці Сасанчина стало зле / фото instagram.com/annavi_i

Дружина українського співака та переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна потрапила у лікарню разом з одномісячною донькою Елізабет. Усі вони захворіли на COVID-19.

На свої сторінці в Instagram Іванна розповіла про умови палати, які викликали у неї жах.

У ніч на 1 лютого доньці Сасанчина стало зле. У неї піднялася температура. Молоді батьки викликали для одномісячної дитини лікарів швидкої допомоги. Усіх підписників Іванна просила помолитися за здоров'я її доньки.

Відео дня

Коли дружину співака та їхню дитину госпіталізували, Іванна була у шоці від умов у палаті. Вона поскаржилася на грибок та розповіла, що їм "нічим дихати", адже разом з ними у лікарні лежить багато людей.

"У Елізи температура 38, я збиваю, через  2 години знову висока. Вона так мучиться, в мене серце не витримує. Тут до нас не підходять, говорять через вікно або телефоном. Краще б ми залишилися вдома! Тут робимо все те саме, що і вдома. Тут жахливі умови, дихати немає чим, і до всього повна палата людей. А у вбиральні дубаріна", - додала обурена умовами у лікарні Іванна.

Доньку Сасанчина госпіталізували / скриншоти instagram.com/annavi_i

Дружина Сасанчина більше не стала розповідати про стан здоров'я доньки. Після stories зі скаргами на лікарню Іванна нічого не публікує. 

Нагадаємо, про коронавірус у Сасанчина та його дружини стало відомо учора. Дружина артиста розповіла, що кілька днів їм було погано, вони відчували ломоту в тілі, а також у них піднялася температура. Тому вони вирішили здати тест на коронавірус, і він виявився позитивним.

Вас також можуть зацікавити новини: