Фото інстаграм Анни Трінчер 

Співачка та блогерка Анна Трінчер нещодаво поскаржилася на те, що часто її успіх приписують батькам чи колишньому чоловіку, і ніхто не думає про те, чого вона досягає самостійно. 

"Мене все життя звинувачують, що всього, чого я досягла - це спочатку батьки, які мені все проплатили та за все домовилися, потім був мій чоловік, який за мене всюди платить. Але я вперше в житті розповім одну історію", - зізналася Трінчер у своєму психологічному подкасті "Не ідеальна Я".

Виявилося, що Анна у ранньому віці купила за власні кошти собі нерухомість у столиці, проте боялася про це говорити вголос. 

"У 18 років я купила собі квартиру в центрі Києва в дорогому класному ЖК. Будучи блогером, я ні слова про це не сказала, бо я фоново постійно думала, що вони не повірять, що це я заробила, а там не було ні копійки маминих грошей", - зазначила Анна. 

Дівчина додала, що за своє досягення вона не могла похвалити себе і вирішила тримати цю новину у таємниці весь цей час. 

"Я за весь цей час з 18 років жодного разу не посміхнулася від думки, що я молодець. Я купила квартиру, наче як пішла в магазин і купила банани. Бо я постійно думала, що вже з'явилися нові досягнення і "купила, ну і купила, а що далі?", а по-друге, мені так хотілося поділитися з цим в Instagram, бо це прикольно отримати похвалу", - згадала Анна.

Тоді вона хотіла почути слова захоплення не лише від підписників, але і від батька, проте цього так і не сталося. 

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер зізналася, чи вільне її серце після розлучення з Олександром Волошиним. 

Вас також можуть зацікавити новини: