Юрій Великий в одній зі своїх пародій на Міноборони РФ / скріншот

Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий порадував своїх шанувальників новою пародією на росіян. У своєму відео він задіяв відомого журналіста Володимира Золкіна, який записує інтерв'ю з полоненими окупантами. Так, згідно з сюжетом, Золкін дзвонить дружині полоненого "Ваньки", яку зіграла зірка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова.

"Він загинув? Він загинув у полоні? А, живий... А коли він загине? Ви б могли дізнатися? Я просто собі вже "Lada" пригледіла таку червоненьку, під колір нігтів. А їх всього дві залишилися. Вони тут взагалі як гарячі пиріжки розлітаються", - сказала "дружина окупанта" у відповідь на новину про те, що її чоловік у полоні. 

Сам полонений окупант, роль якого і зіграв Юрій Великий, також взяв трубку, щоб пообіцятися зі своєю "дружиною". Однак та відповіла: "Слухай, набери мене, будь ласка після 7 вечора, я просто зараз на манікюрі". 

Окупант каже: "Настя, ти що, дурна? Яке після 7? Я ж тобі кажу, я в полоні на Україні". 

Жінка відповіла: "А я в салоні на манікюрі, я сюди місяць чекала, щоб потрапити. Важко записатися".

Нова пародія Юрія Великого

Хто такий Юрій Великий

Український комік, пародист, гуморист, актор "Квартал 95". У "Квартал" Юрій прийшов у 2019 році - після того, як звідти в політику пішов Володимир Зеленський. У "Вечірньому кварталі" Великий неодноразово пародіював чинного президента - його хрипкий голос, жести, висловлювання. 

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" жорстко висміяв Міноборони РФ і їхні поразки на фронті. 

Також УНІАН писав, що "двійник" Зеленського спародіював Путіна, що застряг на колесі огляду.

Вас також можуть зацікавити новини: