Jerry Heil пригадала, як стала емо та вживала алкоголь / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка, відома як Jerry Heil, розповіла, як завдяки мамі у 13 років стала представницею субкультури емо та вживала алкоголь.

Читайте такожУкраїнська співачка здійснила "камінг-аут" та розповіла, як "переслідувала дівчат" (фото)Про це вона написала у своєму Instagram.

«Чорні джинси з базару – вони все змінили. Якщо конкретизувати, то і не самі штани навіть, а лише застібка на них – застібка у формі черепа. Ясна справа, тепер в цих штанах я почувалася небезпечною. Це внутрішньо. Зовнішньо я не подавала виду – червона шерстяна жилетка з бусинками та стразиками добряче балансувала», – поділилася співачка.

Відео дня

За її словами, саме у той період свого життя вона наловчилася малювати свої фірмові стрілки на повіках, а також вперше та востаннє вживала слабоалкогольні напої:

«Бірмікси, рево і тому подібні напої, а значить, за правилами вступу в субкомпанію, відчула, що таке біль. І тепер з гори власного досвіду кричу всім, хто, може, думає, що пити такий відстій – це круто: «НЕ КРУТО!». Тільки якщо я не пропустила десь інфу про те, що, щоб бути класненькою, треба смердіти дешевим пивом».

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок