Ейса Гонсалес зустрічається з Момоа / фото instagram.com/eizagonzalez

Джейсон Момоа, відомий за серіалом "Гра престолів" і фільмами "Аквамен", "Конан-варвар", почав зустрічатися з мексиканською актрисою Ейсою Гонсалес.

Про це повідомляє People з посиланням на власні джерела.

Відео дня

"Зараз вони обоє зайняті роботою, але веселяться разом. Поки нічого серйозного", - заявив співрозмовник видання, близький до пари.

Інше джерело People підтвердило, що зірки зустрічаються. Воно стверджує, що Момоа з великою турботою ставиться до артистки.

Ейса Гонсалес: що відомо про нову дівчину Момоа

32-річна Ейса Гонсалес - мексиканська актриса і співачка. Дівчина народилася в Мехіко.  Ейса відома своїми ролями в картинах "Годзіла проти Конга", "Форсаж: Хоббс і Шоу", "Від заходу до світанку".

У 2020 у актриси був роман з Тіматі Шаламе, незабаром після його розставання з Лілі-Роуз Депп. Їй також приписують стосунки з актором Ліамом Хемсвортом і з футболістом Кріштіану Роналду.

Дівчина з'являлася на обкладинках мексиканських Cosmopolitan і Glamour.

Нагадаємо, в січні 2022 року стало відомо, що 42-річний актор Джейсон Момоа і 54-річна актриса Ліза Боне розлучаються після 16 років стосунків. При цьому пара уточнила, що продовжить спілкування і спільне виховання дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: