У Горняк проблеми з ниркою / instagram.com/kristygor

Екс-дружина українського шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк шокувала шанувальників неприємною новиною - у неї проблеми з ниркою. За словами дівчини, лікарі пропонують видалити її, бо вже тривалий час вона не функціонує.

Однак, як продовжила Горняк, є й інша думка фахівців. Деякі з них вважають, що за цю нирку ще можна поборотися, проте шансів мало. Після таких новин Христина відчуває тривогу, адже дуже переживає за своє здоров'я.

"Так, мені страшно за себе. Сказати, що я в ах*ї – нічого не сказати", - поділилася дівчина в інста-сторіз.

Відео дня
Гірник поділилася з шанувальниками тривожною новиною / скріншот Instagram

Вона додала, що зробить все можливе для того, щоб жити повноцінно, проте зараз її стан пригнічений. Як вона каже, їй потрібен час, щоб прийняти ситуацію і почати діяти.

"Я хочу жити як і раніше – щасливою, усміхненою і здоровою! У моєму житті за 36 років було багато випробувань, і це одне з них теж. І я знаю, що я пройду його сильною, гідною, і в будь-якому випадку завершення буде для мене сприятливим", - написала Горняк.

Хто така Христина Горняк

Христина Горняк - український нотаріус. Вона стала відома широким масам після того, як вийшла заміж за шоумена Володимира Остапчука. Пара мала дуже щаслиий вигляд, але після 24 лютого 2022 року у їхніх стосунках стався розлад.

Вони перестали "з'являтися" в соцмережах один одного, а пізніше і зовсім повідомили про розлучення. Причина невідома.

Зараз Остапчук зустрічається з журналісткою Катериною Полтавською, а у Христини є бойфренд, ім'я якого вона поки тримає в секреті.

Вас також можуть зацікавити новини: