Мішина й Еллерт розірвали стосунки / фото instagram.com/misha.k.ua

Відома українська актриса й перша "холостячка" країни Ксенія Мішина у своєму новому пості в Instagram поміркувала про самотність. На такі слова її, очевидно, штовхнуло розставання з екс-коханим і переможцем шоу "Холостячка" Олександром Еллертом.

"Колись давно я теж боялася цього моменту (самотності, - УНІАН.). Одна. Але чим більше в моєму житті ставало людей, які давали мені щиру любов, необов'язково до мене, до природи, Бога, інших, тим легше ставало переживати ці моменти", — написала зірка в Instagram.

Мішина запевнила, що вона не відчуває страху, приходячи додому, а всі її лякали холодом стін.

Відео дня

Читайте також"Так болить, якийсь жах": Ксенія Мішина після розставання з Еллертом розповіла про свою хворобу"Значить, це прекрасне, м'яке, величезне ліжко тільки для мене. Непогано. Тиша. Жадібно слухаю її. Гей, самотносте, а ти не такий монстр, яким я раніше тебе уявляла, яким нав'язує тебе суспільство", — додала зірка серіалу "Кріпосна".

На її переконання, самотність страшна тільки для того, хто "настільки зрадив себе, що впевнений, що ніхто більше ніколи не захоче присісти поруч і розділити їжу".

Також Ксенія написала, що на самоті народжується творчість, в ній люди народжуються і вмирають.

Цікаво, що в коментарі до екс-коханої "прийшов" Еллерт і відповів одному з користувачів на твердження, що "Самотність - це вибір людини". "Не завжди" — - написав Олександр і змусив фанатів думати про те, що ж стало причиною їхнього з Мішиною розставання.

false

Відносини Мішиної й Еллерта: що відомо