Алла Пугачова і Максим Галкін / фото instagram.com/elizaveta_galkinaa

Гуморист Максим Галкін показав нові фото зі своїми дітьми. Разом з ними він відвідав Діснейленд у Парижі. Ліза і Гаррі помітно підросли і вразили мережу схожістю зі своїми батьками.

Для прогулянки з дітьми Галкін обрав простий образ: сині джинси, білі кросівки і сірий джемпер. Гуморист посміхався на камеру і обіймав Лізу з Гаррі, позуючи на тлі Діснейленду. Знімки Галкін розмістив в Instagram.

Діти Галкіна і Пугачової / скріншот

Своїх дітей Пугачова і Галкін одягають стильно, але досить скромно. Ліза і Гаррі гуляли в джинсах, кросівках і худі. 9-річна дочка Примадонни вже позує на камеру, мило посміхаючись.

Відео дня
Ліза Галкіна / скріншот

Син Галкіна і Пугачової теж вчиться фотографуватися і вже намагається приймати "модні" пози. Хлопчик, як помітно, трохи соромиться, але все одно дивиться в кадр.

Син Пугачової і Галкіна / скріншот

Реакція коментаторів

Шанувальники прийшли в захват від нових фото. Коментатори пишуть, що діти дуже схожі на Пугачову і Галкіна. Користувачі також бажають зірковій парі щастя. Вони пишуть:

  • "Як же мені подобається ваша Лізонька! І Гарік такий славний! Захоплююся їх вихованням, знаннями, умінням правильно себе вести! Чудові дітки у вас з Аллою, Максиме!"
  • "Ви просто молодець, Максиме. Ви і Алла чудові батьки. Щастя вам і вашим діткам"
  • "Шикарні кадри. Дякую, що поділилися. Красиві діти і щасливі батьки"
  • "Це фантастично, вони просто ваші маленькі копії".

Діти Галкіна і Пугачової - що відомо

Зіркова пара виховує двійнят - Лізу і Гаррі. Вони з'явилися на світ в 2013 році. У вересні цього року їм виповниться по 10 років. Відомо, що дітей народила сурогатна мати.

Після початку повномасштабної війни в Україні Пугачова і Галкін виїхали з Росії. Разом зі своїми дітьми вони переїхали до Ізраїлю. Там Ліза і Гаррі навчаються в елітній гімназії. Діти вчать три мови.

Вас також можуть зацікавити новини: