Філіп Кіркоров зробив несподівану заяву / скріншот

Не секрет, що російський артист-путініст Філіп Кіркоров зараз намагається зробити все, аби про нього не забули шанувальники. Заради цього він не тільки наважується на тотальне "омолодження" своєї творчості, а й лягає під ніж пластичного хірурга, щоб мати стрункий і привабливий вигляд.

Чи не кожен його вихід у світ закінчується бурхливими обговореннями. Наприклад, на одному зі своїх недавніх концертів Філіп заявив, що він тепер - Примадонна. 

"Тепер я в цій країні Примадонна", - коротко заявив музикант, натякаючи на те, що Алла Борисівна на батьківщину більше не повернеться. 

Відео дня

Його колишня дружина на подібну спробу зайняти її місце поки що ніяк не реагувала. 

Де зараз Кіркоров і чим він займається

Російський артист-путініст після початку повномасштабної війни дав зрозуміти - він підтримує кривавий режим Путіна. Попри те, що багато країн світу ввели проти Кіркоров санкції, він все одно продовжує давати концерти за кордоном, адже в РФ заробіток зірок суттєво знизився за останній рік. 

Повідомляється, що зараз Філіп перебуває в Росії і проходить реабілітацію після пластичних операцій. Журналістам він заявив, що у нього нещодавно з'явилася кохана.

Нагадаємо, Кіркоров вперше пояснив, чому син Стоцької так сильно на нього схожий.

Вас також можуть зацікавити новини: