Юліана Корецька привітала коханого з днем народження / Скріншот Instagram

Тривалий час мережею ширилися чутки про роман фронтмена гурту "Без Обмежень", співака Сергія Танчинця, і піарниці Юліани Корецької. Менеджерка гурту вирішила припинити всі обговорення і офіційно підтвердила, що вона перебуває у стосунках з артистом.

Юліана Корецька на своїй сторінці в Instagram опублікувала романтичний допис, присвячений Сергію Танчинцю. Піарниця привітала соліста з днем народження і зізналася йому в коханні. З нагоди свята дівчина поділилася зворушливими кадрами, чим і підтвердила роман з Танчинцем.

"Головний герой мого фільму. Твій талант надихає мільйони, а мені пощастило надихати тебе. З днем народження, моя така щира і безмежна любов", – написала під фото Корецька.

Відео дня

У "сторіс" менеджерка також показала світлини з коханим і підписала їх рядками з пісні BALSAM "Не божеволій": "Та я награю для нас ще багато веселих нот".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Реакція шанувальників

  • "Щиро радію там, де живе справжня любов, жінки-музи - найпрекрасніші. Нехай кохання надихає!"
  • "Які ви прекрасні, живіть, тіштесь, кохайте і бережіть один одного! Коли людям кайфово один з одним, байдуже хто що скаже"
  • "Ну не можу ! Вітаю, вітаю, вітаю з двох причин" 

До слова, Сергій Танчинець сам підігрівав чутки про роман з менеджеркою "Без Обмежень". Він неодноразово публікував романтичні кадри з піарницею Юліаною, але ніяк не пояснював, в яких стосунках з дівчиною.

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Без обмежень" зізнався, що п'є алкоголь на концертах.

Вас також можуть зацікавити новини: