Заворотнюк і Чернишов / Фото - instagram.com

У мережі з'явилися нові фотографії російського фігуриста і чоловіка Анастасії Заворотнюк Петра Чернишова. На знімках знаменитість складно впізнати, оскільки він сильно постарів і заріс. Ймовірно, це безпосередньо пов'язано зі стресами на тлі хвороби його дружини. 

"Чоловік Анастасії Заворотнюк вперше за довгий час з'явився на публіці. Зарослий Петро Чернишов має вигляд глибокого старого", - коментують пропагандистські Telegram-канали. 

У коментарях з цим активно погоджуються. 

Відео дня

Сам Чернишов став рідше з'являтися на публіці. Стан Анастасії Заворотнюк він ніяк не коментував, хоча преса і шанувальники цікавляться цим при будь-якій можливості. 

Чоловік Заворотнюк зараз / t.me

Подейкують, що зірка "Моєї прекрасної няні" зараз знаходиться в одній з московських клінік. Вона не ходить, весь час знаходиться під крапельницями, позитивної динаміки не спостерігається. У такому стані вона перебуває вже більше трьох років - з тих пір, як їй діагностували гліобластому (пухлина мозку). 

Днями старша дочка Анастасії Заворотнюк Анна повідомила, що переїжджає з Баку в Дубай. Модель нещодавно вийшла заміж, про що розповіла у своєму блозі. Як на її заміжжя відреагувала мама - невідомо. Анна Заворотнюк просить не питати у неї нічого про матір. 

Нагадаємо, нещодавно в мережі розповіли ,як "Моя прекрасна няня" принижувала Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: