Грандіозна ставка від Олександра Волошина та благодійний трек від Позитива: телеканал ТЕТ провів великий благодійний захід за участі зірок

Напередодні Різдва, 22 грудня, телеканал ТЕТ запросив зіркових друзів на благодійний захід, щоб підтримати фонд Musicians Defend Ukraine та зібрати кошти на FPV дрони для підрозділу митця з Дніпра Микити Козачинського. Гостями заходу стали відомі музиканти, актори, танцівники, блогери та лідери думок – Дар’я Петрожицька, Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком, Віра Кобзар, Анна Саліванчук, ROXOLANA, Антоніна Хижняк, Анатолій Анатоліч, Олександр Волошин, Позитив, ENLEO, Женя Кот з дружиною Наталією Татарінцевою, Ілона Гвоздьова, Олександр Заліско, Маша Кондратенко, SKYLERR, гурти Tember Blanche і MOLODI, Іван Марунич, Міша Крупін, Діана Глостер, Маша Данілова та інші.

Ведучі програми "Ближче до зірок" Нікіта Добринін і Наталі Солонік провели благодійний аукціон з унікальними й зірковими лотами. На аукціоні були представлені бойовий прапор з підписами бійців легендарної 36-ї бригади морської піхоти, який побував у найгарячіших точках фронту, футболка з автографами гурту "Антитіла", переможні туфлі Ілони Гвоздьової з шоу "Танці з зірками", сукня Вірунчика з серіалу "Одного разу під Полтавою" від Анни Саліванчук, ваза ручної роботи від мануфактури LoraShen, розроблена в колаборації з Prymachenko Family Foundation, а також лот від Позитива, який неочікувано переріс у колаборацію з блогером Олександром Волошиним. Олександр закрив збір на FPV дрони для підрозділу Микити Козачинського, а Олексій Завгородній натомість пообіцяв написати для нього суперхіт.

Грандіозна ставка від Олександра Волошина та благодійний трек від Позитива: телеканал ТЕТ провів великий благодійний захід за участі зірок

"Давайте так: я закриваю збір, даю 200 тисяч гривень, і він (Позитив, – ред.) робить мені пісню. Не просто пісню, а пише хіт, записує і зводить", – заявив Олександр Волошин на благодійному заході від телеканалу ТЕТ, Олексій, що не дивно, пристав на умови блогера: "Ну таке благе діло. Давайте, окей". Цікаво, що акторка й зірка серіалу "Встигнути до 30" Дар’я Петрожицька пообіцяла, що в кліпі на трек Волошина зніметься безкоштовно, а танцівниця Ілона Гвоздьова вирішила взяти на себе хореографію.

Відео дня

Більше ексклюзивних подробиць з благодійного зіркового івенту дізнавайтеся вже цієї неділі, 31 грудня, о 9:30 у святковому випуску програми "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ.