Гітарист гурту Queen переніс серцевий напад / фото ua.depositphotos.com

Гітарист легендарного гурту Queen Браян Мей повідомив, що його забрали до лікарні із серцевим нападом.

Брайан Мей потрапив до лікарні із серцевим нападом. Він повідомив про це в понеділок, 25 травня, на своїй сторінці в Instagram, передає НВ.

"Гм, справжній серцевий напад (Sheer Heart Attack - назва однойменного альбому гурту Queen, 1974, - ред.). Я завжди трохи переживав, як до цієї назви поставляться люди, які дійсно пережили серцевий напад. Я насправді дуже радий, що опинився в цьому клубі - і мене це зовсім не засмучує! Бережіть себе, друзі", - написав він.

Відео дня

Читайте такожПомер американський блюзовий музикант, який був хедлайнером Leopolis Jazz Fest

"Чому так сталося? Думаю, що 50 років з важкою гітарою через плече мають до цього стосунок, але воно того варте!", - додав він.

На відео, яке Браян Мей опублікував на своїй сторінці, він пояснює, що з болем в серці його відвезла до лікарні дочка. Йому зробили операцію і встановили стенти. Він розповів, що ніколи не думав, що з ним таке станеться, адже вів здоровий спосіб життя і правильно харчувався.

instagram.com/brianmayforreal

Травень у Браяна Мейя видався дуже травматичним. Він тільки-но почав відновлюватися після того, як травмував великий сідничний м’яз, працюючи у саду, і тому не міг пересуватися без сторонньої допомоги.

"Я і не уявляв, що це приверне таку увагу. Я забув, що все, що стосується дупи, знаходить відгук у людей. Мене це трохи роздратувало", - написав Мей в іншому пості в Instagram.

Раніше УНІАН повідомляв, що гурт Queen перевыпустила свій хіт "We are the Champions" і присвятила його лікарям.