Гурт випустив книгу / instagram.com/kazka.band

Днями гурт KAZKA оголосили про реліз власної книжки «KAZKA.Чарголос». Історія розказує про пригоди дівчинки на ім’я «Казка» та її друзів, які живуть у геть іншому світі, наповненому магією, чарівними істотами та, звісно ж, чудовою музикою. 

Читайте такожАндрій Макаревич виступив з концертом у Львові

«Наша місія – подарувати казку кожному. Крізь призму музики, любові до України та відповідального ставлення до життя», — зазначають учасники гурту. 

Важливо, що у книги не лише розважальна місія, але й екологічна: вона вчить турбуватися про довкілля, відповідально ставитися до майбутнього нашої планети та формувати правильні екозвички.

Тим часом  на офіційному YouTube-каналі KAZKA вже доступні для перегляду перші епізоди однойменного мультсеріалу «KAZKA. Таємниця Чарголосу», що є доповненням до книги та частиною KAZKA Світу. У серіалі головна героїня знаходить ще більше захопливих пригод і знайомить з новими історіями про героїв книги.

А для охочих глибше зануритися у казкову атмосферу в магазинах представлені VR-окуляри, які за допомогою мобільного додатку дозволять вам «оживити» улюблених персонажів і зіграти з ними у віртуальну гру.

Нагадаємо, що KAZKA першими підкорили світовий чарт SHAZAM, першими представили свій трек «М’ята» та кліп до нього в найпопулярнішому сучасному форматі NFT (невзаємозамінні токени) і першими створили цілий фентезійний всесвіт, де їхні alter ego зажили паралельним життям в анімованому втіленні.

Вас також можуть зацікавити новини: