Максим Галкін показав фото маленького українця / Скріншот Instagram

Відомий російський гуморист та актор Максим Галкін вкотре відреагував на терористичний злочин Росії. Окупанти здійснили чергову ракетну атаку на Харків, внаслідок чого виникла пожежа у гіпермаркеті.

У своєму Instagram гуморист засудив цинічні дії росіян та написав, що шокований подібним вчинком. Шоумен повідомив, що наслідки обстрілу жахливі, адже під час атаки загинули цивільні українці.

Галкін опублікував фото маленького українського хлопчика, який здавав матеріали ДНК. Річ у тім, що його батько на момент влучання був у гіпермаркеті, але після російського удару він вважається безвісти зниклим. Максим висловив свої співчуття постраждалим.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Харків, 8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору в харківському "Епіцентрі". Збір ДНК може бути єдиним способом знайти рештки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає і дати хитку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою", – зазначив гуморист.

Зауважимо, у суботу, 25 травня, ворог скинув на Харків авіаційні бомби. Один зі снарядів влучив у магазин "Епіцентр", в якому в цей час перебували десятки людей. Станом на 15:30 кількість загиблих зросла до 15 осіб ще 43 людини дістали поранення. Рятувальники продовжують розбір завалів та пошукову операцію.

До слова, Галкін та його дружина Алла Пугачова емігрували з дітьми до Ізраїлю, де живуть і зараз. У Росії шоумена визнали "іноагентом". 

Нагадаємо, раніше народний артист України висловився про Галкіна і Пугачову.

Вас також можуть зацікавити новини: