Наталія Горбатенко та Джамала / фото instagram.com/jamalajaaa

Українська співачка Джамала повідомила сумну новину – у неї сталося горе, вона втратила дуже близького друга.

У своєму Instagram виконавиця повідомила про смерть наставниці та викладачки з вокалу Наталії Горбатенко.

"Не стало дуже близького друга, з яким можна було говорити годинами про все. Мого і всієї-всієї моєї великої родини. Виняткового вчителя, володаря унікальних вокальних знань, з яким так мріяла коли-небудь відкрити вокальну школу. Ні в консерваторії, ні після я не зустрічала педагога, який міг навчити співу будь-якої складності. А вона могла. Завжди буду дякувати Богові за цю зустріч. Неймовірна людина – весела, енергійна і дуже надихаюча, приголомшлива мама та бабуся", – зазначила Джамала.

Відео дня

За її словами, в консерваторії над ними часто жартували: як такими дружними можуть бути вчитель і учень?

"Як близькі подружки. У мене такої й не було, й не буде. Неймовірно важко! – зізналася співачка. – Хочеться плакати, але в цю ж секунду згадую одну з особливостей Наталії Олексіївни: при ній абсолютно не можна було сумувати... Ми сміялися і завжди-завжди багато говорили, співали та знову сміялися. Неможливо уявити, як взагалі бути без...".

Наталія Горбатенко та Джамала / фото instagram.com/jamalajaaa

Текст Джамала супроводила архівними фото й уривком з шоу "Танці з зірками", для якого Наталія Горбатенко дала своє останнє інтерв'ю, адже у тому випуску співачка присвятила їй номер. 

Вас також можуть зацікавити новини: