Кріса Нота звинувачують у домаганнях / фото - instagram.com/chrisnothofficial

Ще дві жінки звинуватили американського актора Кріса Нота у сексуальних домаганнях. Йдеться про кантрі-співачку Лізу Джентіле та дублерку актриси Крістін Девіс у чотирьох сезонах "Сексу та міста" Хізер Крістін.

За інформацією Variety, співачка Джентіле заявила, що у 2002 році Нот запропонував підвезти її до будинку. Там він почав її цілувати проти її волі, силою притиснув до себе та став торкатися грудей. Виконавиця змогла його відштовхнути, заявивши:

"Ні, я не хочу цього".

Відео дня

Кріс Нот розлютився. На наступний день він подзвонив їй і сказав, що внесе її у чорний список та зруйнує кар'єру, якщо вона "коли-небудь розповість кому-небудь про те, що сталося".

Читайте такожЗірка "Сексу і міста" Кріс Нот втратив роль після звинувачень у сексуальному насильствіЯк пише The Independent, Крістін Девіс назвала поведінку Нота "огидною" та "токсичною" на зйомках "Сексу та міста".

За її словами, одного разу актор провів рукою по її спині та сідницях, через що вона "здригнулася". А через рік після цього Нот сказав про іншу дублерку: "Я хочу, щоб її зв'язали, заткнули їй рот та віднесли у мій трейлер".

Нагадаємо, раніше зірку "Сексу та міста" звинуватили у зґвалтуваннях. Йдеться про два випадки, які нібито відбулися у 2004 і 2015 роках. Про зґвалтування розповіли дві не пов'язані між собою жінки. 

Вас також можуть зацікавити новини: