Григорій Решетнік і Христина Решетнік / Фото - Григорій Решетник, instagram.com

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла, що їх син Ваня практично кожен день ставить питання про те, коли в Україні закінчиться війна. І це питання буквально ставить Христину в ступор. 

Своїми емоціями на цей рахунок вона поділилася в Instagram.

"Мам, коли закінчиться війна?" З цим питанням наш Ваня приходить до мене щоранку. А я не знаю, що йому відповісти... хоча ні, підбираю слова: "Скоро, ще трохи, син!". Ось хто міг би подумати, що наші діти в 21 столітті будуть знати, що ж за слово таке "війна". Це страшно, боляче! Все мені здається, що абсолютно всі діти України дуже подорослішали за ці півтора місяця... але кожен раз, коли я дивлюся на них, Я розумію, що ми, батьки, повинні бути сильними, не втрачати надію, повинні вірити в те, що майбутнє наших дітей буде світлим, чистим і вільним!",- написала Христина.

Відео дня

Нагадаємо, Григорій Решетнік з родиною не виїхав з України. Аргументував він це тим, що залишається тут для того, щоб підтримувати свою державу. Однак все одно йому довелося покинути будинок - зараз він з сім'єю проживає в Івано-Франківську.

Вас також можуть зацікавити новини: