Соня Морозюк стверджує, що не фігурує у справі Гринкевичів / Скріншот Instagram

Українська художниця Соня Морозюк, яка втрапила у скандал через стосунки з корупціонером Романом Гринкевичем, розповіла про своє майно. Дівчина зізналася, що наразі її майно під арештом.

Соня Морозюк вважає, що на її майно наклали арешт, через резонанс у суспільстві на тлі скандалу. При цьому художниця наголосила, що у справі Гринкевичів її ім'я не фігурує, і вона жодним чином не причетна до корупції Романа. Ба більше, дівчина стверджує, що навіть не є свідком:

На все моє майно накладено арешт, але я хочу зазначити, що я не є фігурантом справи, я не є навіть свідком. Я по справі ніяк не проходжу, навіть як свідок. Я думаю, що з майном докопалися через резонанс у суспільстві. Але нічого, я на все маю документи, тому я думаю, що з моїм майном все буде добре.

Скріншот з інтервʼю

На додаток, художниця запевнила, що в майбутньому з її майна знімуть арешт. Морозюк додала, що юристи вже передали документи в органи для цього.

"Все буде добре, в мене є всі відповідні документи, які надано у відповідні органи", - розповіла художниця.

Що відомо про справу Гринкевичів

Соня Морозюк опинилася в центрі гучного скандалу за участі родини Гринкевичів. Її колишній - львівський бізнесмен Роман Гринкевич - підозрюється у розкраданні грошей і організації злочинного угрупування. У січні 2022 року Романа затримали в Одесі під час спроби перетнути кордон. Пізніше корупціонера взяли під варту.

Однак головним фігурантом у справі є Ігор Гринкевич - батько Романа. Його викрили на спробі підкупу співробітника ДБР. Окрім хабаря посадовій особі в розмірі 500 тис. доларів, Гринкевича старшого також звинувачують у розкраданні державних коштів на суму понад 1,5 млрд грн.

Сама художниця після викриття корупційної діяльності екскоханого стверджувала, що не причетна до шахрайських схем. У стосунках пара пробула 5 місяців та навіть встигла заручитися. Коли Романа арештували, Соня вирішила продати всі подарунки та скасувала весілля.

Нагадаємо, раніше Соня Морозюк вперше після розриву з Гринкевичем висловилася про стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: