Соня Морозюк здивована великою кількістю уваги від чоловіків / Скріншот Instagram

Українська художниця Соня Морозюк, яка розірвала заручини з Романом Гринкевичем після корупційного скандалу, вперше прокоментувала своє особисте життя. Вона зізналася, чи перебуває наразі у стосунках.

Мережею ширилися чутки про новий роман Соні Морозюк після її скандального розриву з корупціонером. Дівчина на своїй сторінці в Instagram раніше показувала фото з квітами та коктейлями, через що підписники художниці приписували їй нові стосунки.

Проте сама Соня спростовує усі чутки. За її словами, ситуація з Гринкевичем навчила її мовчати про особисте і тепер вона ретельно приховуватиме свої стосунки.

"Чого мене навчила ця ситуація: про своє особисте – рот на замок. Чи я в стосунках? Ні, не в стосунках", – стверджує художниця.

Скріншот з інтерв'ю

Втім, Морозюк поділилася, що має чимало залицяльників. Її дивує те, що після скандального минулого, до неї все одно пишуть чоловіки і пропонують знайомства. Художниця іронічно говорить, що люди побачили її статки, і тепер хочуть спілкування з нею:

Чи залицяються? Так. І це взагалі прикол. Люди думали що на Морозюк "вінець безшлюбності" і хлопця їй не потрібно. Мені написало десь парубків 150 з метою познайомитися. Всі побачили, що в мене є майно та яка я дівчина. Я тепер наречена номер один.

Що відомо про стосунки Морозюк та Гринкевича

Соня Морозюк була у стосунках з львівським бізнесменом Романом Гринкевичем 5 місяців. Чоловік навіть встиг зробити пропозицію дівчині. Це відбулося у Венеції, куди Роман виїхав під виглядом волонтера.

Після викриття корупційної діяльності Гринкевича, Морозюк стверджувала, що не знала про шахрайські схеми екскоханого. Коли Романа арештували, Соня вирішила продати всі подарунки та скасувала весілля.

Зазначимо, що до Гринкевича, художниця вже була у шлюбі з Романом Заліпою. Він бізнесмен, який займається будівництвом. Пара одружилася у 2022 році, а вже у 2023 розірвали стосунки.

Нагадаємо, раніше Соня Морозюк сховала від арешту квартири та галерею за "схемою Гринкевичів".

Вас також можуть зацікавити новини: