Засновник Tesla не став пояснювати, навіщо він це зробив / колаж УНІАН, фото REUTERS, ua.depositphotos.com

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск раптово вирішив згадати про свій нетривалий роман зі скандальною актрисою Ембер Херд, яка намагалася відсудити мільйони у Джонні Деппа. Інженер "злив" її відверте фото.

Так, Маск розмістив в X (Twitter) знімок актриси, на якому вона позує в образі Ангела з відомої комп'ютерної гри Overwatch. При цьому засновник Tesla не став пояснювати, навіщо він це зробив і що він хотів показати цим фото.

Херд позувала у корсажній міні-сукні з глибоким декольте, а на її ногах були портупеї. При цьому актриса приміряла крила і була максимально схожою на персонажа гри.

Відео дня
Відвертий знімок Ембер Херд / фото twitter Ілона Маска

У коментарях під знімком користувачі почали жартувати, обговорюючи те, що Маск не зумів побудувати відносини з Херд, а також поставив "хрест" і на інших хороших речах (натяк на те, що інженер перейменував Twitter). Також користувачі пишуть:

  • "У житті Ілона було так багато хороших речей, а він просто ставить на цьому хрестик"
  • "Щось дивне з її ногами"
  • "Судовий позов за 3, 2, 1...".

Сама Херд на допис Маска не відреагувала. Останнім часом вона "залягла на дно", адже стала піддаватися хейту і глузуванням на тлі судових тяжб з Деппом.

Що відомо про роман Херд і Маска

Актриса закрутила роман з інженером, за її словами, після розлучення з Джонні Деппом. Сам "Джек Горобець" звинувачував Херд в тому, що вона почала зраджувати його з Маском вже за місяць після їхнього весілля. До слова, ЗМІ публікували знімки, які доводили слова Деппа.

Роман Херд і Маска був нетривалим, але скандальним. Після розставання інженер навіть судився з актрисою через заморожені ембріони. Вони планували стати батьками, а після розриву Херд усе ж хотіла народити дитину від Маска, що йому дуже не сподобалося.

Вас також можуть зацікавити новини: