Ці чоловіки зрадили своїх дружин / колаж УНІАН

Зрада - один з найболючіших ударів для будь-якої жінки. Іноді трапляється, що навіть найвідданіший чоловік, який клявся у вічній любові, зраджує і йде "наліво". Такі ситуації виникають навіть у зіркових парах.

УНІАН розповідає, хто з відомих чоловіків забув про вірність і зрадив свою обраницю. Виявляється, деякі з них навіть не намагалися це приховувати.

Мурат Налчаджіоглу

Коли бізнесмен ще був у шлюбі з Ані Лорак, він відкрито їй зраджував. Поки опальна співачка будувала кар'єру в РФ, Налчаджиоглу гуляв з іншими дівчатами по Києву. Незабаром Лорак дізналася про зради чоловіка, зберегти стосунки їм не вдалося.

Відео дня
Налчаджиоглу зраджував Лорак / фото Instagram Ані Лорак

Олександр Цекало

Цекало був одружений на співачці Лоліті Мілявській з 1987 по 1999 рік. У них народилася дочка Єва, але дитина не втримала артиста від зрад. Виявляється, він зрадив скандальну співачку, яка підтримує повномасштабну війну РФ проти України. Друзі артистів розповідали, що Цекало "гуляв" зі стриптизерками. Сама Лоліта стверджує, що вона не вірить в те, що люди можуть не зраджувати. 

Цекало зраджував зі стриптизерками / фото-УНІАН

Чарлі Шин

Відомий актор і зірка серіалу "Дві з половиною людини" - прославлений зрадник. Він зраджував всіх своїх дружин, а одружений він був тричі. Чарлі Шин зраджував своїй першій дружині зі своєю ж асистенткою, а потім він закрутив роман з порноактрисою. Навіть їй актор зрадив, тоді він пішов "наліво" з моделлю. На цьому зради Шина не закінчуються, він постійно втрачає інтерес до своїх обраниць і знаходить собі нових пасій.

Чарлі Шин часто зраджував своїх дружин / фото REUTERS

Оззі Осборн

Рок-музикант Оззі Осборн одружився ще в 1982 році. Шерон Осборн стала жінкою всього його життя, проте навіть така міцна любов не втримала співака від зради. Він закрутив роман зі своєю перукаркою. Осборн визнавав, що дуже шкодує про свій вчинок. Йому вдалося домогтися прощення Шерон і він поклявся, що "наліво" більше не піде.

Осборн шкодував, що зрадив дружину / Фото з відкритих джерел

Арнольд Шварценеггер

Відомий актор зруйнував свій ідеальний шлюб з Марією Шрайвер, коли закрутив роман з домробітницею. Мало того, Шварценеггер не обмежився швидкоплинною інтрижкою. Виявилося, домробітниця народила від нього сина. Позашлюбна дитина Шварценеггера з'явилася на світ практично одночасно з його законним сином. Іншими словами, він зраджував дружині з домробітницею, і жінки завагітніли практично одночасно. У 2011 році Шрайвер про все дізналася і кинула зрадника. Шварценеггер так і не зміг домогтися вибачення, ображена жінка розлучилася з негідником і відсудила у нього половину статків.

Актор зрадив дружину з домробітницею / фото ua.depositphotos.com

Раніше УНІАН розповідав про 5 відомих українок, які вийшли заміж за олігархів.

Вас також можуть зацікавити новини: