Онуфрійчук і Полякова вийшли заміж за мільйонерів / колаж з фото

З самого дитинства дівчатка мріють про принца на білому коні. Виростаючи, кожна з нас чекає саме ту людину, яка огорне нас коханням, теплом і турботою. І так склалося, що деяким українкам все ж вдалося зустріти гідного і багатого чоловіка.

Оля і Вадим Полякови

Співачка неодноразово говорила, що коли познайомилася з Вадимом, він був дуже багатий. За її словами, вона була принцесою в їхніх стосунках, а чоловік виконував всі її капризи. Захотіла Полякова квартиру - отримала. Однак, як зізнається знаменитість, таке щастя тривало недовго. За словами Полякової, вона з мільйонера зробила просто хорошу людину, тому що в перші роки спільного життя витратила майже всі його гроші.

Чоловік і діти Олі Полякової / instagram.com/polyakovamusic

Олександра Ніколаєнко та Філ Раффін

Українська модель вийшла заміж за американського мільярдера, власника мережі казино Філа Раффіна. Дівчину не зупинило те, що чоловік старший за неї на 46 років. Вони щасливі в шлюбі з 2008 році. Більш того, у них двоє дітей - син Річард і дочка Малена.

Відео дня
Олександра Ніколаєнко з чоловіком / фото "Сьогодні"

Ольга Громова та Саймон Джекмен

Ольга Громова - український дизайнер. Розкішній жінці казкове життя. Багато років тому вона зустріла англійського бізнесмена, задіяного в будівельному бізнесі, Саймона Джекмена. Разом з коханим вона живе в центрі Лондона і, ймовірно, ні в чому не потребує. 

Ольга Громова і Саймон Джекмен / фото УНІАН

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом живе як у казці. Чоловік задаровує кохану розкішними подарунками, квітами, а головне увагою і коханням. Вони часто подорожують, насолоджуються один одним. У листопаді 2022 року вони зіграли неймовірне весілля. Іванна блищала в декількох сукнях, а церемонія відбулася в дуже красивому місці.

Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом / instagram.com/ivannaonufriichuk

Камалія та Мохаммад Захур

У 2003 році українська співачка Камалія вийшла заміж за пакистанського мільйонера Мохаммада Захура. Вони живуть в розкішному будинку, виховують двох дочок. У них була навіть стайня, проте коні постраждали через війну в Україні. Як говорила співачка, їх вбили окупанти. Зараз Камалія виступає на благодійних концертах на підтримку України, а Захур, за її словами, допомагає армії.

Камалія з чоловіком і дітьми / instagram.com/kamaliyaofficial

Вас також можуть зацікавити новини: