Альона Гребенюк / Скріншот Instagram

Відома оперна співачка Олена Гребенюк зворушила історією про смерть свого нареченого Каро Дадаяна, з яким була разом п'ять років. За словами жінки, 10 років тому вони готувалися до весілля, але серцевий напад забрав життя її коханого, тому вони так і не одружилися.

Для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" артистка розповіла, що її наречений не скаржився на здоров'я, тому його смерть стала несподіванкою для неї. За її словами, це сталося раптово.

"Мені було 36-37 років. Зараз мені 48 років. Уже 10 років його немає. Ми готувалися до весілля. Двоє дорослих людей, у яких є діти. Це було 2 лютого. Це життя, воно триває. Якщо ти вже це пережив, усвідомив, що так сталося, що нічого не змінити... У нього стався серцевий напад", - поділилася виконавиця.

Відео дня

Вона додала, що лікарі намагалися врятувати життя її коханого, але в них нічого не вийшло.

"Мені лікарі говорили, що близько години - півтори його витягали з цього стану, але не змогли. Нічого не зробили. Це пів години", - зазначила Гребенюк.

Нагадаємо, зараз Олена Гребенюк знову знайшла своє кохання і навіть стала нареченою. При цьому з весіллям вона не поспішає.

Вас також можуть зацікавити новини: