Співачка Лама розповіла про знайомство з чоловіком / instagram.com/lamaukraine

Українська співачка Lama вже давно перебуває в цивільному шлюбі з чоловіком на ім'я Роман. Однак, мало хто знає, як почалися їхні стосунки. 

Пара познайомилася в 2016 році, коли артистка відпочивала в Херсонській області. Lama пила каву з горіхом і ваніллю, а її майбутній коханий буквально прийшов до неї на цей запах.

"Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на тлі кави у нас зав'язалася розмова. Ми спілкувалися днями і ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилося, що у нас багато спільних тем, наші тата померли в один рік. Просвітницькі теми і духовні практики – це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене гармонізував. Відтоді ми жодного разу не розходилися", - розповіла Lama в інтерв'ю Viva.

Відео дня
Співачка Лама зі своїм чоловіком / viva.ua

Вона додала, що у них різниця у віці 18 років. Роману 30 років, а Ламі - 48. Однак, як каже артистка, ця різниця невідчутна.

"Різниця у віці не відчувається взагалі. На духовному рівні ми перебуваємо з ним в одній віковій категорії. Так, фізично йому 30 років, а мені 48, але ментально цієї різниці немає. У нас це питання навіть і не піднімалося ніколи, все збалансовано і гармонійно", – додала співачка.

Нагадаємо, раніше Lama пояснила, чому більше не хоче дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: