Тетяна Літвінова / Скріншот YouTube

Ведуча Тетяна Літвінова рідко дає великі інтерв'ю, проте зараз вона погодилася поспілкуватися зі Славою Дьоміним і розповісти йому трохи більше про своє життя.

Дьомін торкнувся особистого життя Літвінової і поцікавився, чому у неї не склалися стосунки з першим чоловіком.

Як виявилося, екс-чоловік Літвінової зрадив їй із подругою. Тривалий час Тетяна нічого не підозрювала, бо навіть припустити не могла, що їй будуть зраджувати. Однак після того як усе стало відомо, вона розлучилася з чоловіком.

"Людина завжди відштовхується не від половинки, а від себе і своїх відчуттів. І, можливо, не через мене йому чогось не вистачало. Може, він просто не нагулявся. Цих резонів може бути тисяча. Навіщо я буду ламати голову і шукати в собі якісь недоліки, якщо ця причина може бути в ньому?" - зазначила Літвінова.

Вона додала, що їй було погано в цих стосунках. У якийсь момент вона зрозуміла, що просто помре, якщо не збереться і не піде.

"Я зрозуміла, що більше не хочу ні доторкатися до нього, ні спати в одному ліжку, ні їсти за одним столом. Усе, це зруйновані стосунки. Щоб їх відновити, потрібні зусилля з усіх боків. Ми не могли сісти й відверто поговорити. Кожен із нас обрав свій шлях. Після розлучення в мене почалося нове життя", - зазначила Тетяна.

До слова, пізніше Тетяна вдруге вийшла заміж, однак і з цим чоловіком вона розлучилася.

Нагадаємо, раніше екс-суддя "МастерШеф" висловилася про мобілізацію сина.

Вас також можуть зацікавити новини: