Деймон назвав пеклом поцілунок з Йоханссон / колаж з фото

Американський актор, який отримав "Оскар", Метт Деймон згадав зйомки у фільмі "Ми купили зоопарк" зі Скарлетт Йоханссон. В одній зі сцен їм довелося цілуватися, проте цей поцілунок справив на Деймона не дуже позитивне враження.

Під час гри для LadBible він розповів, що в перерві між зйомками вони зі Скарлетт вирішили сходити на обід. Актриса замовила собі бутерброд з цибулею, навіть не підозрюючи, що повернувшись на знімальний майданчик, їй доведеться цілуватися з Деймоном.

"Ми пішли обідати, і ми з нею думали, що все закінчилося. Вона з'їла бутерброд з цибулею на обід, і вона прийшла, а Камерон Кроу встановив камеру, і це був кадр поцілунку, і вона каже: "О, чорт, я буквально щойно з'їла бутерброд з цибулею!" - розповів Метт.

Він додав, що після такого обіду поцілунок з Йоханссон став тортурами для нього. "Це було пекло", - сказав актор. Навіть після завершення зйомок фільму він продовжував підколювати Скарлетт.

Зазначимо, комедійний фільм "Ми купили зоопарк" вийшов у 2011 році. У центрі сюжету сімейство, яке вирішило врятувати покинутий сільський звіринець. Двом сотням екзотичних тварин загрожувала загибель, тому сімейна пара без краплі сумніву витратила всі свої заощадження заради збереження їм життя.

Вас також можуть зацікавити новини: