Jerry Heil розповіла, з ким створила свій перший альбом / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Jerry Heil, яка разом з реперкою Alyona Alyona здобули бронзу на "Євробаченні-2024", розпочала свій музичний шлях у середині 2010-х. Виконавиця показала двох зірок українського шоубізнесу, які суттєво вплинули на її становлення.

Музична кар'єра Яни Шемаєвої, вона ж Jerry Heil, розпочалася з участі в шоу "Х-Фактор". Однак до цього артистка надіслала свої пісні до двох лейблів, зокрема, Masterskaya Івана Дорна та VIDLIK, засновниками якого є композитор Євген Філатов та солістка гурту ONUKA Ната Жижченко.

"З другого мені відписала Ната, що разом з Євгеном запрошують мене зустрітися. Тоді ми випустили мій перший EP альбом", — написала Jerry Heil.

Відео дня

Шемаєва у своєму Instagram опублікувала світлину з композитором та співачкою. Вона назвала засновників VIDLIK "крашами" і пояснила, що саме ці знаменитості повірили в її успіх.

Скріншот Instagram

Варто вказати, що першим хітом Яни стала пісня "Охрана, отмєна", яку вона випустила у 2019 році. Зараз Jerry Heil відома співачка, чиї пісні лідирують в українських топчартах, а на її концерти приходять тисячі людей.

Нагадаємо, раніше Jerry Heil вразила образом на червоній доріжці в Каннах.

Вас також можуть зацікавити новини: