Група "Тату" на концерті / скріншот

Виконавиці "Я сошла с ума" і "Нас не догонят" Лєна Катіна і Юлія Волкова починали свій шлях до слави в 90-х. Зараз в мережі опублікували архівне фото екс-"татушок", зроблене в ті часи. Там зовсім юні артистки позують в модних на ті часи нарядах. Сьогодні їхній тодішній вигляд викликав бурхливі суперечки. 

З чого почалася група "Тату"

Російський музичний колектив з'явився в 1999 році. Його створили продюсер Іван Шаповалов і композитор Олександр Войтинський. Виступали на сцені дві дівчинки - Юля Волкова і Лєна Катіна.

Спочатку, щоб привернути увагу аудиторії і голосно заявити про себе, дівчата пустили слух про те, що вони лесбійки. Тоді подивитися на їхні пристрасні поцілунки на сцені збиралися натовпи фанатів і фанаток, проте пізніше юні зірки відмовилися від цього "маркетингового ходу".

Відео дня

Який вигляд "татушки" мали на старті кар'єри

У Telegram-каналі "Старий папараці" з'явився знімок, зроблений в 90-х. Підписаний він так: "Юля Волкова і Лєна Катіна, екс-"Нєпосєди" і починаючі "Тату", 1990-ті". 

На фото Юля позує в яскравому вбранні, що складається з жовтої прозорої блузки з візерунками, малинової спідниці і колготок лимонного кольору. Лєна одягнена в помаранчеву сукню і яскраві зелені колготки. У неї на голові об'ємно укладено підкручені локони.

Група "Тату" на старті кар'єри / фото t.me/oldpaparazzi

Реакція соцмереж

  • "Цікаво, вони тут вже почали вживатися я в роль лесбійок, яку так неталановито грали?"
  • "Ой, смішні!"
  • "Заздріть мовчки! Їх хотіла вся країна!"
  • "Тату" є найбільш успішною російської поп-групою, яка домоглася світової популярності. Так що даремно ви на них накинулися, хороші дівчата"
  • "Стиль "я одягалася в темряві"

Що стало з групою "Тату"

У 2011 році дует офіційно розпався. Подейкують, що виною тому стало бажання дівчат співати сольно. Після цього вони кілька разів намагалися перезапустити роботу колективу, проте колишньої слави вже не отримали.

Також УНІАН писав куди зникли легенди "Фабрики зірок" брати Борисенки.

Вас також можуть зацікавити новини: