Брати Борисенки на піку своєї кар'єри / скріншот

Брати Борисенки свого часу зводили з розуму тисячі фанаток. Завдяки приємному голосу і привабливій зовнішності молоді Саша і Вова просто купалися в променях слави під час і після участі в шоу "Фабрика зірок". Однак зараз про них відомо мало, оскільки з шоу-бізнесу вони різко зникли. Розповідаємо, як склалося їхнє життя.

Брати Борисенки: коротка інформація

Саша і Вова Борисенки - брати-близнюки, чия зірка зійшла на небі українського шоу-бізнесу в 2009 році. Тоді в програмі "Фабрика зірок" вони отримали величезну популярність, здобули сотні тисяч фанаток і стали подорожувати по країні. 

Їх композиції "Звездный берег", "Колдовала зима", "И пусть я маленького роста" та інші знали або хоча б один раз чули всі молоді люди. Однак потім їхня слава різко згасла. 

Відео дня

Куди зникли брати Борисенки і чим вони займаються зараз

У якийсь момент Саша і Вова прийняли для себе рішення зосередитися на особистому житті. Тоді їхньому кар'єрному зростанню, як виявилося, не було місця.

Саша почав зустрічатися з жінкою, яка значно старша за нього. Свої стосунки він ретельно приховував від публіки, проте йому не вдалося приховати того, що через три роки спільного життя союз розпався. Пізніше він закохався вдруге. Його обраницею стала маловідома актриса на ім'я Марія, але і з нею він незабаром розлучився. 

Вові теж в коханні поки що не щастило. Він був одружений на співачці Лавіці. Шлюб тривав шість років. Ось що журналістам з цього приводу говорив раніше Вова Борисенко:

"Ми змінилися. Змінилися обставини. Її щось перестало влаштовувати в мені, а мене - в ній. Ми просто почали сваритися. Побут, непорозуміння... Не знаю. Вона зробила перший крок, і я погодився. Це був досить сильний удар для мене".

Після невдач в особистому житті Саша і Вова спробували повернутися у творчість, заснувавши дует BRO (Borisenko Brothers). Однак їхні колишні фанати на той момент вже забули про легенд "Фабрики зірок", тому спроба не вдалася. Сторінку дуету "BRO" в Instagram артисти не ведуть з 2018 року. На особистій сторінці Саші Борисенка можна знайти інформацію про те, що він регулярно допомагає армії, проводить збори, публікує у себе в блозі інформацію про війну.

Як змінилися брати Борисенки / фото instagram.com/borisenkosasha

Також УНІАН писав про те, чому всі забули переможця "Фабрики зірок" Стаса Шурінса

Вас також можуть зацікавити новини: