Фото інстаграм Інни Мірошниченко 

Адвокатка та дружина телеведучого Тімура Мірошниченко - Інна - показала в Instagram переписку з хейтерами, яким не подобається догляд за її всиновленим сином Марселем.

Жінка декілька днів тому опублікувала відео з хлопчиком, де він стоїть на вулиці та плаче через те, що потрібно йти додому. Але підписники це сприйняли негативно. 

"Шарф маленькому можна б було одягнути, вітер страшенний. Жах", - написала підписниця.

Відео дня

"К*нчена мамаша. Навіщо знущатись з дитини, коли вона плаче? Обійняти потрібно, а не телефоном тицяти в обличчя. Інка-показушниця, ти бридка!" - додала інша користувачка. 

Проте Інна спочатку посміялася над цими зауваженнями. 

"Коли зайшла у запити на повідомлення, а там зліт авторитетних мам, без чиїх порад ще ніхто не вижив. Як добре, що вони є! Люблю, ціную, блокую", - сказала вона. 

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко

Згодом Інна продовжила спілкування з підписницею, зауваживши, що сама зможе дивитися за своїми дітьми і не потребує порад. Проте хейтери не зупинилися і звинуватили у тому, що до біологічних дітей вона ставиться краще, ніж до всиновленого сина Марселя.

"Звісно, дивіться за своїми самі. Тільки біологічним куртки під горло застібнули, а тут напівголий нехай долю випробовує. Якщо б всі троє так бігали, то напевно, ніхто б уваги і не звернув", - написали підписниця. 

Мірошниченко не могла промовчати і наголосила, що чекала на такі коментарі і дивується поведінці людей. 

"Я чекала, я знала, що настане день і з'явиться якась к*нчена, яка скаже, що "от біологічних так, а цього так", - додала Інна. 

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко

Жінка додала фото, як йде з донькою Мією по вулиці, яка без шапки. Інна написала очікувані коментарі хейтерів, які вона може отримати пізніше. 

"Це в інстаграмах ваших вони люблячі батьки, а в житті дитина без шапки. Точно небіологічна. Якщо придивитися, то можна помітити лосини, а на вулиці зима. Жах! А на себе шарф вовняний одягнула. Егоїстка!" - додала жартома Інна.

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко

Нагадаємо, Тімур та Інна Мірошниченки одружилися в 2018 році. У шлюбі у них народилося двоє дітей - донька Мія та син Марко. Минулого року вони всиновили хлопчика Марселя. За словами подружжя, у названого сина є значне відставання в розвитку, викривлена грудна клітка, є травми головного мозку, грижа та проблеми з очима. Проте вони намагаються лікувати та покращувати стан здоров'я хлопчика.

Зараз Інна і Тімур розпочали процес всиновленя ще однієї дитини. 

Вас також можуть зацікавити новини: