Софія Ротару / фото УНІАН, Олександр Прилепа

75-річна українська співачка Софія Ротару в свої роки виглядає просто приголомшливо. Зіркові пластичні хірурги неодноразово говорили про те, що без допомоги фахівців не обійшлося.

Еволюцію зовнішності знаменитості можна простежити за її фотографіями, зроблених в юності і зараз. Тоді у співачки були тоненькі губи і досить миле обличчя. З роками вона стала статною жінкою, кумиром мільйонів і справжньою красунею, яка просто вражає своїм зовнішнім виглядом.

З віком Ротару стала більш яскравою як на сцені, так і в житті. Вона віддає перевагу макіяжу в стилі смокі-айс, а гардероб у неї не менш строкатий. Єдине, що залишилося незмінним - розкішне каштанове волосся.

Відео дня
Софія Ротару / колаж з фото

Пластичні хірурги кажуть, що Ротару робила підтяжку обличчя, блефаропластику і SMAS-ліфтинг, безопераційну підтяжку шкіри за допомогою впливу сфокусованого ультразвуку на м'язи каркасу обличчя.  

Софія Ротару / колаж з фото

Цікаво, а який вигляд мала б зараз зірка без пластичних операцій? У мережі можна знайти масу додатків, які дозволяють подивитися, якою буде людина через 10, 20 і навіть 50 років. За допомогою одного з таких додатків ми дізналися, якою була б зовнішність Софії Ротару зараз, якби вона не вдавалася до послуг хірургів і косметологів.

Софія Ротару / колаж з фото

Нагадаємо, в Росії істерять через те, що Ротару допомагає ВСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: