Син Тіни Кароль живе в іншій країні / фото  instagram.com

Українська співачка Тіна Кароль розчулила мережу рідкісним фото свого сина. Вона рідко показує, який нині має вигляд її дитина. Втім, заради свята (сьогодні відзначається День родини) вона зробила виняток.

У Stories Кароль розмістила світлину, на якій вона позує поруч із сином. Співачка була без макіяжу, у домашньому образі без сценічних костюмів та ефектних зачісок. Втім, поруч з сином Кароль щиро посміхалася та мала щасливий вигляд.

Кароль розчулила рідкісним фото з сином / скриншот

14-річний Веніамін Огір позував у футболці з гербом України. Хлопчик носить окуляри та дуже схожий на свою матір. У підлітка змінюються риси обличчя. Він стає копією Кароль, особливо це помітно по формах носів хлопчика та його матері.

Відео дня

Поруч із Кароль та її сином позувала жінка. Втім, співачка не пояснила, хто саме знаходиться біля неї. Жінка не схожа на матір Кароль. Ймовірно, це або помічниця зірки, або та, з ким її син живе у Великобританії.

Що відомо про сина Тіни Кароль

Єдину дитину співачка народила від свого чоловіка Євгена Огіра, який помер через серйозну хворобу. Кароль рідко говорить про сина, він мешкає за кордоном. 

Відомо, що хлопчик відправився до Великобританії, коли йому було вісім років. Він живе в українській родині.

Вас також можуть зацікавити новини: