Кароль про зірок, які працювали в РФ / фото instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль прокоментувала позицію щодо зірок, які співпрацювали з РФ навіть після 2014 року. Детальніше своєю думкою Кароль поділилася в інтерв’ю "Голосу Америки". В якості прикладу вона навела Алана Бадоєва. 

"Бадоєв одразу сказав, що він є "винуватцем" цієї війни, не вторгнення, а війни, що він з 2014 року своїми діями потокав наративу, що це внутрішній конфлікт. Сьогодні ж мені справді цікаво побачити від Бадоєва його фільм "Довга доба", який він зараз монтує, і я розумію, що це буде сильно", - відповіла Кароль. 

Що ж до артистів-"перебєжчіков", Кароль відповіла так: 

Відео дня

"Сьогодні вони шукають виправдання через те, що народ їх не прийняв, але це все маячня. Сьогодні для України це не означає нічого, хочеш робити щось – роби. Ті, хто хотіли начебто повернутися, ми зараз бачимо, що це була гра", - заявила співачка. 

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла, що поки відмовилася від своїх російськомовних пісень. Зірка каже, що з початком широкомасштабної війни відклала російськомовний репертуар, і не знає, коли повернеться до нього, та чи станеться це взагалі. 

Вас також можуть зацікавити новини: