На зустріч Кетрін приїхала в красивій сукні в горох від Emilia Wickstead з поясом / фото instagram.com/kensingtonroyal

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон знову з'явилася на публіці після самоізоляції. Її Королівська Високість підтримала національний запуск Tiny Happy People, платформи BBC, що надає ресурси і підтримку батькам та опікунам дітей у віці від 0 до 4 років.

Ще в листопаді минулого року Кетрін зустрічалася з командою Tiny Happy People і взяла участь у кількох зборах, що пройшли в рамках розробки програми, пише ТСН.

А минулого тижня герцогиня поспілкувалася з сім'ями, які брали участь у створенні платформи, і змогла з перших вуст дізнатися про те, як використовувати ці ресурси для розвитку комунікативних навичок у дітей.

Відео дня

Читайте такожПринц Вільям без Кейт заглянувши в паб на келих сидру (фото)

На зустріч Кетрін приїхала в красивій сукні в горох від Emilia Wickstead з поясом на талії і в поєднанні з еспадрільями від Castaner на зав'язках.

Однак шанувальників більше зацікавила зачіска дружини принца, оскільки склалося враження, що вона тільки що вийшла з салону краси. Крім того, що волосся були розкішно укладені, вони були нового кольору - з медовим відблиском.

Кейт взяла участь у запуску освітньої ініціативи Tiny Happy People / фото instagram.com/kensingtonroyal/

Примітно, що відео з цієї зустрічі увійшли в ефір ранкового шоу BBC. У розмові з ведучою BBC Breakfast Кейт охарактеризувала ресурси для онлайн-платформи Tiny Happy People і зазначила, що вона хотіла б, щоб щось подібне було доступним, коли у неї з'явився принц Джордж.

Цікаво, що Міддлтон навіть взяла участь у створенні двох мультфільмів в рамках ініціативи - один про науку співати під час вагітності, а інший про те, як зоровий контакт є ключем до вивчення мови дитини.

У своїй промові, герцогиня Кетрін зазначила: "Tiny Happy People - це безцінний ресурс, який надає батькам і опікунам підтримку і поради, щоб діти розвинули мовні навички, необхідні для їх життя. Я дуже рада, що стала частиною цього проекту, і сподіваюся, він буде корисний для багатьох сімей Великобританії".

Нагадаємо, не так давно герцогиня Кембриджська після тривалої самоізоляції повернулася до виконання своїх королівських обов'язків і з'явилася в садовому центрі Fakenham.