Даміано Давиду виповнюється 23 роки \ фото: instagram.com/ykaaar

Сьогодні соліст італійського рок-гурту Måneskin, який переміг на Євробаченні-2021, Даміано Давид святкує свій день народження.

Співакові виповнюється 23 роки. Кохана артиста, модель Джорджія Солері привітала іменинника в своєму Instagram-stories. Дівчина Даміано виклала їхні кумедні знімки.

instagram.com/giorgiasoleri_

Привітав свого фронт-мена і колектив Måneskin. Зокрема, басистка Вікторія де Анджеліс виклала фото Даміано, де він позує з короною на голові і кульками, вкладеними в майку.

Відео дня
instagram.com/vicdeangelis

А на сторінці гурту в Instagram з'явився знімок Давида зі святковим тортом.

instagram.com/maneskinofficial

Читайте такожСоліст Måneskin показав свою дівчину-модель на рідкісному романтичному фотоДаміано Давид і його дівчина - італійська модель Джорджія Солері, вже кілька років разом, проте вони рідко хваляться спільними фотографіями. Через це деякі фанати навіть не здогадуються про те, що серце соліста Måneskin вже давно зайнято.

Що відомо про гурт Måneskin

Måneskin - рок-гурт з Риму, до складу якого входять провідний вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі та барабанщик Ітан Торчіо. Колектив існує з 2016 року.

Група стала відомою після того, як в 2017 році посіла друге місце в 11-му сезоні італійського шоу талантів X Factor.

У 2021 році Måneskin виступив на культовому італійському музичному фестивалі Sanremo з піснею Zitti E Buoni і завоював перше місце і право представляти Італію на пісенному конкурсі Євробачення.

У травні 2021 року італійські рокери виграли на Євробаченні в Роттердамі.