Зоряна Марченко поділилася, що її новий обранець працює в кіноіндустрії / Фото Скріншот Instagram

Відома українська акторка Зоряна Марченко зізналася, що після розлучення, її серце зайняте і вона перебуває у стосунках. 

Актриса поділилася, що зараз майже не знімається у нових кінопроєктах, але водночас її життя доволі насичене подіями. Зараз зірка присвятила себе доньці Агафії, яка народилася у шлюбі з росіянином. Крім того, Марченко влаштовує своє особисте життя.

"Я займаюся дитиною, школою, уроки, її танці. Кінець другого класу – це треба всі хвости підтягнути. І в мене є особисте життя. Чоловік і кохання у моєму житті є", - відверто розповіла акторка.

Скріншот Instagram

За словами Зоряни, зі своїм коханим вона розпочала стосунки ще минулого року. Пара була давно знайома, і їхня перша зустріч відбулася на знімальному майданчику. Акторка не розкрила усіх подробиць стосунків та особу чоловіка, однак вказала, що він не працює актором:

Він не актор. Я з акторами зав'язала. Він має стосунок до кіно. Він працює на знімальному майданчику. Ми колись із ним давно познайомилися саме на знімальному майданчику. Тоді якось нічого не відбулося, був не час. Минулого року ми з ним знову зустрілися, і якось так.

До слова, це вже третій чоловік акторки. До нього вона була двічі заміжня. Першим чоловіком був актор Олексій Тритенко, а другим - росіянин Олександр Ведменський. 

Нагадаємо, раніше Зоряна Марченко розповіла про стосунки з колишнім чоловіком-росіянином. У шлюбі з Ведменським акторка народила дівчинку.

Вас також можуть зацікавити новини: