Відома українська актриса про стосунки з колишнім чоловіком-росіянином: 'Він мене кинув'

Зірка серіалу "Просто Надія" Зоряна Марченко вперше розповіла про свого колишнього чоловіка-росіянина і про їхні стосунки під час повномасштабної війни.

Пара закрутила роман у 2016 році. Марченко не планувала нічого серйозного, однак, дізнавшись про вагітність, піддалася на вмовляння коханого переїхати в Росію.

За її словами, Олександр Ведменський обіцяв їй, що зуміє подбати про них із дитиною, але він так і не дотримав своєї обіцянки. Зоряна каже, що він пішов вчитися, залишивши її саму.

"Там нічого не було для того, щоб створювати сім'ю. Коли я перевезла туди всі речі, залишила тут усе своє життя і поїхала туди, він прийшов і сказав, що йде вчитися до Михалкова. Мовляв, це шанс, це круто. Він сказав: "Ти повинна мене підтримати. Я піду". Для мене це була зрада. Він мене кинув. Я 24 на 7 була одна", - зізналася Зоряна в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Відома українська актриса про стосунки з колишнім чоловіком-росіянином: 'Він мене кинув'

Через два роки стосунків Марченко з дочкою Агатою повернулася в Україну. Вона додала, що на початку повномасштабного вторгнення екс-чоловік зателефонував їй і покликав до Саратова, проте вона відмовилася.

Перший час актриса перебувала в Нідерландах у своєї колишньої свекрухи, а потім повернулася в Україну. Кілька разів Ведменський писав Марченко з проханням привезти йому доньку, але вона твердо відповідала, що не їхатиме з рідної країни.

Нині ж, продовжила зірка українських серіалів, Ведменський практично не спілкується з донькою, а все тому, що вона просто не відповідає на його повідомлення. Агата досі не розуміє, чому її батько підтримує злочинний режим Кремля і геноцид українського народу.

Нагадаємо, раніше путініст Бардаш цинічно висловився про український паспорт.

Вас також можуть зацікавити новини: