Олег Винник досі живе в Німеччині / фото УНІАН

Поки співак Олег Винник залишається в Німеччині і впевнено втрачає увагу українок і ЗМІ, нішу розкрадача жіночих сердець остаточно захопив співак Андрій Кравченко. Обох артистів часто порівнюють не тільки за звучанням пісень, але навіть по зовнішності і стилю одягу. Але чи варто?

На відміну від Олега Винника Андрій Кравченко в основному віддає перевагу українським дизайнерам. Артист підкреслює, що для нього це принципова позиція. Пояснює це тим, що підтримує вітчизняного виробника. Тому на сцені і в кадрі з'являється в одязі українських брендів.

А ось Олег Винник раніше розповідав, що шопінг влаштовував виключно в Європі, точно не в Україні.

Андрій Кравченко та Олег Винник / колаж з фото

Шкіряна куртка - мастхев в гардеробах обох зірок. Артисти люблять "дати рокову нотку в стилі". Косуха безсумнівно підходить знаменитостям.

Андрій Кравченко та Олег Винник / колаж з фото

Класичні костюми - ще одна спільна "любов" виконавців. Справжня візитка Кравченко - стильний піджак зі шпильками від дизайнера Марії Сторчак. У ньому виконавець має вкрай рішучий і сексуальний вигляд.

А на одній з червоних доріжок Кравченко побачили в стильному смокінгу від бренду Andreas Мoskin. У ньому артист навіть схожий на кіношного супер-агента.

Не останню річ в образі спокусника Андрія Кравченка займають парфуми. В одному з інтерв'ю артист зізнався, що віддає перевагу Marc-Antoine Barrois Encelade. А зовсім недавно виконавець власноруч для своїх слухачок створив аромат "Лебідка".

Стилі обох виконавців дійсно схожі. Але чи варто порівнювати Кравченка і Винника – риторичне питання. Два секс-символи точно зможуть розміститися на українській сцені. До того ж, кажуть, що найближчим часом "ватажок вовчиць" не планує повертатися в Україну.

Нагадаємо, раніше відомий комік жорстко висміяв Влада Яму та Олега Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: