Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко / фото УНІАН

Відомі українські коміки Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко з дуету "Кролики", які виступають у РФ, поскаржилися на цькування в Україні та розкритикували президента Володимира Зеленського на російському пропагандистському телеканалі.

Своє обурення вони висловили в ефірі програми "Доля людини", присвяченої до 35-річчя їхньої сценічної діяльності.

Гумористи заявили, що все почалося у січні 2015 року з невдало змонтованого запису концерту російських виконавців "Новорічний парад зірок". На ньому показали, як "Кролики" аплодують під час виконання пісні про санкції проти України.

Відео дня

"Нас там підмонтували, як ми сидимо і аплодуємо. І ось почалося цькування по Україні. Мовляв, ми знімаємося у програмі країни-агресора. У зв'язку з цим нам зірвали два сольних концерти у Трускавці. Квитки були продані. Люди приходили, а інші стояли з "коктейлями Молотова" і не пускали їх", – зазначили артисти.

Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко / фото УНІАН

Говорячи про Зеленського, Данилець та Моїсеєнко заявили, що на нього вплинули якісь "сили":

"Є якісь сили, які на нього вплинули і змінили всю ту риторику та всі думки, які він говорив на виборах. Все змінено на 100 відсотків. Хоча все життя він виступав за щастя, за радість і критикував політиків".

Читайте також"Це ганьба і днище!": Анатолій Анатоліч розкритикував КВК за політичну пропаганду (відео)Нагадаємо, Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко у 2019 році потрапили в базу сайту "Миротворець". Вони підтримували ідею проведення телемосту між Росією та Україною "Треба поговорити", організованого антиукраїнським пропагандистським каналом.

Крім того, з 2014-го року коміки відвідували окупований Росією Крим.

Раніше повідомлялося, що "Кролики" виступали в Україні у 2019 році та заявляли, що ніколи не були сепаратистами: "Жодного поганого слова на адресу рідної України ми не сказали, ніякої підтримки сепаратизму ми не надавали ні словом, ні думкою".

Вас також можуть зацікавити новини: