Мішина висловилася про "холостяка-11" / instagram.com/misha.k.ua

Українська актриса, яка була головною героїнею шоу "Холостячка" Ксенія Мішина висловилася про учасниць шоу "Холостяк-11".

Читайте такожДженніфер Лопес і Алекс Родрігес розійшлися

"Якщо чесно, в деякі моменти я думала тільки одне: Ну як? Як так можна? Чому деякі дівчата так поводяться? Нешанобливо до себе. Без цінності. Я як ніхто розумію в чому суть проекту, що є конкуренція, але все ж. А потім я зрозуміла, що насправді мене так розбурхало. Не те, як вони ставилися до себе, не те як жалісливо деякі дивилися на холостяка, а те, як вони ставилися один до одного. Там, за межами очей чоловіка, відкривалися їх справжні якості. Ці зневажливі погляди, осуд, глузування, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство на адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно", - написала Ксенія в Instagram.

Відео дня

Також вона сказала, що на таких проектах дуже складно. Але разом з тим Мішина висловила надію на те, що жінки стануть трохи добрішими.

"Так це реаліті-шоу і я знаю наскільки там складно. Але як все ж помітно, що в серцях багатьох жінок моторошна конкуренція, незахищеність, безпросвітність. І мені шкода. Я хочу, щоб ми, жінки, ставали добрішими. Ми всі по суті - сестри! Велике жіноче коло! І я впевнена, навіть в таких складних умовах коли-небудь інші 30 українок зможуть красиво підносити себе, навіть конкуруючи і претендуючи на одного приємного холостяка", - додала Мішина.

Інші новини УНІАН: