За словами Мішиної, 4 місяці тому вона почала свій шлях до змін / фото instagram.com/misha.k.ua

Українська актриса Ксенія Мішина вразила фанів сміливими фото. Зірка "Кріпосної" екстремально схудла. За словами актриси, нині вона знаходиться у найкращій формі. Проте Мішина зазначає, що змінилася не тільки зовні.

На своїй сторінці в Instagram вона показала своє тіло до та після схуднення. Мішина позбавилася від набряків та добряче "підсушилася".

"І я б могла дуже натхненно описати вам свою жіночу радість, але це всього лише невелика, хоча погоджуся, гарна верхівка айсберга, яка доступна зараз вашому погляду. Те, чим я дійсно хочу з вами тут поділитися, набагато цінніше і масштабніше за кубики преса. І, мабуть, одразу почну з того, що це один із найважливіших, трансформаційних, глибоких та ключових періодів мого життя. Періодів, де відбулася тотальна особистісна перебудова, реорганізація способу життя та смислових прагнень", - написала актриса.

Відео дня
Ксенія Мішина екстремально схудла / скриншот

За словами Мішиної, 4 місяці тому вона почала свій шлях до змін. Спочатку вона думала лише про схуднення, проте згодом актриса почала змінювати свої ідеали та пріоритети.

"Пам'ятаєте таку, здавалося б банальну фразу "я ніколи не буду колишньою"? Так ось це про мене", - додала зірка.

Мішина похвалилася струнким тілом / скриншот

Реакція фанів на схуднення Мішиної

  • "Гарно, молодець... До такого результату не кожен дійде. Але потрібно зробити стоп! Вибачте"
  • "Їсти одну траву і грейпфрут? Дякую, ні, ви пропагуєте нездорову худобу"
  • "Ви що тоді мені подобались, що зараз".

У коментарях також з'явився актор Тарас Цимбалюк. Спочатку він не повірив своїм очам та навіть спитав, чи не використала Мішина "фотошоп". Проте згодом актор почав захищати колегу від хейтерів:

"А ще, "обожнюю" наших диванних критиків, котрі вміють тільки писати якийсь шлак. Краще ці емоції спрямовувати не на заздрість чи демонстрацію власної ущербності, а на особисту реалізацію".

Нагадаємо, нещодавно Мішина висловилася на адресу учасника "Холостячки" Андрія Шатирка, який виїхав з України

Вас також можуть зацікавити новини: