Ксенія Мішина розповіла, як схудла / instagram.com/misha.k.ua

Українська актриса Ксенія Мішина зараз вважається однією з найкрасивіших жінок шоу-бізнесу, проте раніше, як зізналася сама зірка, вона ненавиділа своє відображення в дзеркалі.

За її словами, вона серйозно займалася своїм тілом два рази в житті. Перший раз - після пологів. Під час вагітності Ксенія набрала 31 кілограм. А після того, як на світ з'явився її син Платон, вона зрозуміла, що потрібно щось робити із зайвою вагою.

Тоді актриса не любила займатися спортом, тому вирішила якомога більше ходити. Вона з маленьким Платоном у візочку могла ходити по кілька годин парком, не зупиняючись, а також намагалася не їсти борошняне і солодке. Через рік їй вдалося повернутися в звичну вагу - 49-50 кг.

Відео дня
Мішиній вдалося схуднути за рік / instagram.com/misha.k.ua

"Тут не дуже видно мої 31 кілограм. Але після пологів я настільки ненавиділа своє відображення в дзеркалі, що у мене немає жодного фото з того періоду. Але якби зараз мій мозок в мої 20, я б по-іншому все сприймала", - розповіла Мішина.

Однак після 24 лютого через нерви Мішина знову погладшала. Цього разу на вагах вона побачила плюс 7 кг. Щоб позбутися від ненависних цифр, Ксенія вирішила піти в спортивну залу.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина в лосинах і топі показала пружні сідниці.

Вас також можуть зацікавити новини: