Мішина не стала приховувати, що раніше вона ненавиділа спорт / фото instagram актриси

Зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина висловилася про своє схуднення. Нещодавно актриса похизувалася струнким тілом та вразила мережу результатами роботи над своїми формами. 

"Мене не влаштовувала моя вага, і я вирішила вирішити це питання. Я худла чотири місяці, я працювала з дуже класною командою людей, менторів. Які допомагали, спостерігали, вели мене. Розумієш, насправді усе настільки просто, але просто треба робити! Ми звикли до того, щоб все ускладнювати, розумієш... Наш світ - це велика маніпуляція, а світ їжі - це взагалі, усе в маніпуляції", - зізналася Мішина в інтерв'ю Аліні Шаманській на її подкасті "Розлючена".

На початку повномасштабної війни РФ проти України актриса почала набирати вагу. Вона намагалася впоратися зі стресом, але замість цього постійно їла. Потім Мішина зрозуміла, що їй потрібно щось з цим робити.

"Я постійно їла, їла, мені треба було заїдати усе це. І в один момент я подивилась на себе у дзеркало та сказала: "Боже, що це?"... Я спочатку почала спортом займатися, але я продовжувала їсти усі ці дурниці. Скажу, що харчування, мені здається, це просто найважливіша складова на шляху до класної, до бажаної фігури... Є фізичний голод, є психологічний голод. І дуже важливо навчитися відрізняти: ти дійсно зараз голодна, чи щось зараз сталося, якась ситуація, після якої ти захотіла поїсти. Це реакція організму, щось таке трапилося, і ти починаєш їсти, але насправді твоєму організму не треба цього", - додала актриса.

Ксенія Мішина до та після схуднення / скриншот

Мішина не стала приховувати, що раніше вона ненавиділа спорт. Але потім вона зрозуміла, у чому секрет ідеальної фігури. Актриса почала займатися спортом, стежити за своїм харчуванням. Окрім цього, зірка стверджує, що п'є багато води.

"Я просто ненавиділа спорт, і це теж психологічна історія. Я його ненавиділа, бо я не хотіла напружуватись, тому що ми всі не любимо напружуватись. Але коли ти розумієш, навіщо це, то вже по-іншому працює... Правильне харчування, спорт, режим. У мене було так, що не менше трьох годин перерви між їжею, і без перекусів", - пояснила актриса.

Нагадаємо, нещодавно Мішина в міні-сукні розбурхала фанів.

Вас також можуть зацікавити новини: