Лєна Полєно і Даша Букіна / скріншот YouTube

Російська актриса Юлія Захарова здобула неймовірну популярність завдяки зйомкам в комедійному серіалі "Щасливі разом". Вона зіграла роль сусідки знаменитих Гени і Даші Букіних - Лєну Полєно. І хоч в серіалі у неї було інше прізвище, поліном її прозвали через відсутність внутрішнього стрижня. 

Здавалося б, тоді у неї був пік кар'єри і вона могла знятися ще в ряді популярних фільмів і серіалів. Однак сталося не так, як очікувалося. З 2019 року Юлія не знімається в кіно, веде самітницький спосіб життя. 

При цьому зовсім йти з професії вона не хоче. У програмі "Зірки зійшлися" на одному з російських каналів Захарова зізналася, що погоджується на виїзні проекти. Однак значущих ролей їй вже не дають.

Відео дня

"Погоджуюся на виїзні проекти, щоб, скажімо так, підтримувати популярність, бути ближчою до глядачів", - сказала Захарова.

Як змінилася Юлія Захарова / колаж з фото

У зв'язку з відсутністю зйомок вона більше часу тепер проводить в маленькому будиночку в Підмосков'ї, займається садівництвом і практично нікуди не ходить. 

Крім того, змінився не тільки рід діяльності актриси, але і її зовнішній вигляд. Лєна Полєно значно додала у вазі, її погляд осупився. Також вона змінила зачіску - тепер замість короткої стрижки "під хлопчика" вона носить довге волосся, найчастіше збираючи його в хвіст.

Нагадаємо, розпухлий Ігор Ніколаєв змінився до невпізнання.

Вас також можуть зацікавити новини: