На фронті артист проводить безпілотні спостереження / скриншоти

Український співак та лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який пішов захищати нашу країну у перші дні повномасштабної війни, відверто розповів про те, що думає про російських окупантів. За словами артиста, військові країни-агресорки, серед яких можуть бути навіть ті, хто колись слухав його пісні, викликають у нього огиду.

Під час інтерв'ю для BBC Хливнюка спитали, як він відноситься до того, що раніше він був музикантом, а нині йому потрібно вбивати окупантів. Артист зазначив, що вважає це не вбивством, а ліквідацією.

"Я не вбиваю людей. Я не займаюся вбивствами. Я маю ліквідовувати міжнародних злочинців із маминого саду. Я повинен виштовхнути їх туди, звідки вони прийшли", - пояснив Хливнюк.

Відео дня

На фронті артист проводить безпілотні спостереження. Він виявляє ворога, проте зазначає, що не хоче вбивати росіян. Вони можуть повернутися туди, звідки прийшли, вважає Хливнюк.

"Це не про вбивство. Я не хочу нікого вбивати. Вони можуть просто взяти свої речі та повернутися, якщо захочуть", - додав артист.

Андрій Хливнюк - останні новини

Артист захищає Україну на фронті, а також займається благодійністю. Іноді він залишає позиції та дає концерти. Нещодавно Хливнюк показав, як сильно його змінила війна. Фото з фронту вразило фанів, він дійсно став мати зовсім інший вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: