Опальна співачка вирушила в ОАЕ / скріншот

Співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і не засудила війну, похвалилася "лакшері-відпочинком". Опальна артистка вирушила разом зі своїм обранцем у Дубай.

На новому фото, яке Лорак опублікувала в Stories, вона позує на яхті. Щоб довести фанам, що вона дійсно в ОАЕ, співачка залишила геомітку.

Лорак була в чорному купальнику. Вона позувала сидячи і спробувала приховати фігуру рушником, який натягувала на живіт і стегна. 

Відео дня
Лорак та її обранець / скріншот

Також Лорак не забула відзначити аккаунт свого обраниця - "духовного вчителя" Ісаака Віджраку. Співачка залишила емодзі у вигляді серця, натякаючи на те, що в її стосунках з іноземцем панує ідилія.

Примітно, що Лорак вирішила показувати "лакшері-відпочинок" відразу після того, як її висміяли за ганебну відпустку в Іспанії. Раніше співачку помітили на одному з курортів. При цьому Лорак і її обранець відпочивали максимально економно, у них не було навіть лежака, а тому їм доводилося лежати на рушнику. 

Через "бюджетний" відпочинок в Іспанії Лорак отримала чимало критики і глузувань. У мережі помітили, що співачка помітно погладшала, користувачі висміювали її "пухкі" стегна.

Ані Лорак - останні новини

Нагадаємо, поки Лорак відпочиває зі своїм обранцем, її дочка "втекла" до Туреччини до батька. Софія насолоджується часом з татом та його новою дружиною.

Раніше про Лорак висловився український співак Олександр Пономарьов. Він розповів, чому співачка перейшла на бік ворога і підтримує РФ. За словами артиста, причина проста і банальна.

Вас також можуть зацікавити новини: